Net als marketing en innovatie zijn ook wij voortdurend in beweging. Via onze blog verwonderen en bewonderen we. In onze blogs delen we onze visie op en gedachten over allerlei ontwikkelingen in relatie tot onze passie.

Het laatste nieuws

Acht vuistregels voor Design

14 januari 2019

Hatsa! Daar staat die dan. De innovatieve start-up. De marketingstrategie 2.0. Dat perfecte trainingsprogramma. Die allersnelste thuisbezorgservice. Die ene app. De nieuwe innovatieve organisatie. De ..

Lees verder

Dream – Design – Reality voor donorkinderen

26 oktober 2018

"Het zit erop. Twee nieuwe Fiom* diensten voor donorkinderen zijn succesvol geïmplementeerd en goed ontvangen. Missie geslaagd! Hoe leuk, dat ik binnen deze opdracht van A tot Z onze MorningSun Dr..

Lees verder

Zeven vuistregels om écht te innoveren

23 oktober 2018

“Bewust dromen betekent dat alle bestaande waarheden er niet meer toe doen. En dan begint het, je voelt ineens alles. Alle barrières. Alle grenzen. Jouw grenzen. Andermans grenzen. Het is niet haal..

Lees verder

Succesvol van idee naar realisatie? Leer van het gezamenlijk proces in de Netflix-serie Casa de Papel!

18 september 2018

Wat heeft innovatie en ondernemen nou met een bankoverval te maken? Alles! In de Netflix-hitserie ‘Casa de Papel’, weten ‘El professor’ en zijn team een groots en onwaarschijnlijk idee te real..

Lees verder

Wat speelt zich af op onze socialmediakanalen