Office Manager

Diane is geboren in Rotterdam, maar woonachtig in het gezellige Brabant. Is moeder van Kim (1999) en Thom (2001) en is getrouwd met Marco. Heeft eerst alleen, daarna met Marco en inmiddels met haar gezin veel van de wereld gezien, haar ontdekkingslust en nieuwsgierigheid kent geen grenzen. Door haar enthousiasme, motivatie, organisatietalent en ‘kom maar op’ houding staat ook MorningSun, achter de schermen, stevig in haar schoenen.

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: Sunny days - Armin van Buuren

Talenten

Ik hou van Puur! Pure chocola en pure mensen. Met mijn Rotterdamse directheid en Brabantse gemoedelijkheid ben ik dan ook altijd oprecht in iedereen qua persoon en werk geïnteresseerd. Dat komt me goed van pas met mijn ‘spin in het web’- functie. Daarnaast vind ik het als structuurjunkie heerlijk om te kunnen (re)organiseren  

en word ik helemaal blij als ik processen die mijn werk beter, sneller, gestructureerder maken, kan vernieuwen. Mijn nieuwsgierigheid komt hierbij goed van pas. Ik ben altijd in voor vernieuwing, ook al moet ik daarvoor weleens uit mijn comfortzone. Ik weet inmiddels wel: je bent nooit te oud om te leren!

Opmerkelijkste klantervaring

Iedere werkende moeder kent het wel; na een dag lekker werken bedenk je je ineens dat er nog niets in huis is voor het avondeten. Snel naar de supermarkt dus. Ik ben echt helemaal fan van de zelfscanner!  Je boodschappen zitten gelijk ‘gestructureerd’  in je tas en het gaat lekker snel. Behalve dan als je een scancontrole krijgt waarbij het misgaat, zoals onlangs … het meisje die de controle uitvoert, scant per ongeluk een artikel twee keer, waardoor het apparaat iets aangeeft wat ze niet herkend.  Ze raakt  

in de war en drukt op de verkeerde knop … mijn hele boodschappenlijst weg! De enige optie is om alle boodschappen (ja, ik had natuurlijk meer gekocht dan alleen nodig was voor die avond) uit mijn tassen te halen en alsnog op de band te zetten om door een kassière te worden gescand. Ik denk dat aan mijn gezicht te zien was, dat ik er écht niet blij mee was, want er werd me, met verontschuldigingen, een enorm grote, mooie bos bloemen aangeboden! Ja, dan verdwijnt alle boosheid en frustratie snel. Ik heb twee weken van een prachtige bos bloemen mogen genieten! 

Cases

ING

Multidisciplinair team binnen ING opgeleid in de Lean Start Up-methode van MorningSun. Vanuit maximale toegevoegde waarde voor de klant samen drie onderscheidende proposities voor hypotheekklanten ontwikkeld.

NN

Begeleiding innovatieproces en fintech samenwerking voor ontwikkeling van vernieuwende propositie op het gebied van sparen. Resulterend in een app die helpt ongemerkt te sparen gebaseerd op het ritme van je leven.

UTZ

Ontwikkeling van marktstrategie in co-creatie door bundeling van kennis en kunde van UTZ en MorningSun. Resulterend in pragmatische en toekomstbestendige vervolgstappen.

Mazda

Vanuit klantbehoefte gedreven propositie ontwikkeling; geen gedoe en transparantie in onderhoudskosten. Resulterend in een all-in service propositie voor Mazda rijders.

Philips Lighting

Herinrichting van het lead management proces en het bijbehorende klantcontactmodel met als doel verbetering van de klanttevredenheid en betere benutting van het verkooppotentieel.

Alfam

De markt voor autoverkopen staat al enkele jaren onder druk waardoor dealer(holding)s zich met moeite staande weten te houden. Hoe kan Alpha Credit Nederland haar positie met betrekking tot autofinancieringen uitbouwen in Nederland?

Platform aanbieder

Onze opdrachtgever wil consumenten volledige transparantie bieden in de zoektocht naar passende risicodekking. Sluit dit idee goed genoeg aan bij wat verschillende klantgroepen willen en heeft de organisatie in huis wat nodig is om dit met voldoende financieel resultaat in de markt te zetten?

Fiom

Innovatie van dienstverlening rond Afstammingsvragen in samenspraak met de doelgroep. Het resultaat: 4 nieuwe proposities en een aangescherpte positionering voor de doelgroepen donorkinderen en volwassen geadopteerden.

Centraal Beheer

Met een multidisciplinair team Centraal Beheer op de kaart gezet als Financiële Dienstverlener in de markt. Door het ontwikkelen en implementeren van de propositie, inclusief de benodigde organisatie