Hilde Steyvers

Strategic Marketing & Innovation consultant

Hilde is opgegroeid in een ondernemersgezin in het gezellige Budel (Noord-Brabant), maar dat heeft haar er niet van weerhouden om vele andere dorpen en steden als haar “thuis” te bombarderen. Van Maastricht tot Louisville (KY, USA); van Breukelen tot Auckland (NZ) en momenteel samenwonend met haar vriend Fabian in Amsterdam. Door haar open blik op de wereld zijn onbekenden slechts vrienden die ze nog niet heeft ontmoet en hecht ze veel waarde aan persoonlijke relaties. Hilde is erg optimistisch ingesteld en je zult haar niet snel betrappen op een can’t do houding. Ze streeft naar resultaat en zal er dus alles aan doen om waarde toe te voegen.

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: Here comes the sun – The Beatles

Talenten

Ik krijg energie van het oplossen van complexe vraagstukken waarbij het klantbelang centraal staat. Hierbij vind ik samenwerken erg belangrijk en zet daarom graag mijn enthousiasme en positiviteit in om mensen aan mij en het doel te binden. Ik ben erg oplossingsgericht en positief, maar daarnaast ook kritisch naar het eindresultaat. Hierbij is het geen uitzondering dat ik op zoek zal gaan naar inhoudelijke wrijving om de (markt)potentie te verhogen én benutten.

Opmerkelijkste klantervaring

Een aantal jaren geleden waren we op vakantie in Puerto Rico en was het na twee heerlijke weken genieten van de zon tijd om weer terug  naar huis te gaan. Het was december en we hadden een tussenstop in New York. Eenmaal aangekomen in New York voor de tussenlanding bleek dat we door een grote sneeuwstorm de komende dagen niet door zouden kunnen vliegen. Balen! Máár, je kunt het natuurlijk slechter treffen!

Door de chaos waren veel mensen geïrriteerd bij het omboeken van de vlucht, dus toen wij eenmaal aan de beurt waren was de steward zo opgelucht dat wij vriendelijk waren dat hij ons spontaan een upgrade naar Businessclass gaf!

Wij hebben vervolgens snel wat warme kleren gekocht en genoten van onze extra lange vakantie én de heerlijk luxe terugvlucht.

Neem nu contact met mij op!

Cases

ING

Multidisciplinair team binnen ING opgeleid in de Lean Start Up-methode van MorningSun. Vanuit maximale toegevoegde waarde voor de klant samen drie onderscheidende proposities voor hypotheekklanten ontwikkeld.

NN

Begeleiding innovatieproces en fintech samenwerking voor ontwikkeling van vernieuwende propositie op het gebied van sparen. Resulterend in een app die helpt ongemerkt te sparen gebaseerd op het ritme van je leven.

UTZ

Ontwikkeling van marktstrategie in co-creatie door bundeling van kennis en kunde van UTZ en MorningSun. Resulterend in pragmatische en toekomstbestendige vervolgstappen.

Mazda

Vanuit klantbehoefte gedreven propositie ontwikkeling; geen gedoe en transparantie in onderhoudskosten. Resulterend in een all-in service propositie voor Mazda rijders.

Philips Lighting

Herinrichting van het lead management proces en het bijbehorende klantcontactmodel met als doel verbetering van de klanttevredenheid en betere benutting van het verkooppotentieel.

Alfam

De markt voor autoverkopen staat al enkele jaren onder druk waardoor dealer(holding)s zich met moeite staande weten te houden. Hoe kan Alpha Credit Nederland haar positie met betrekking tot autofinancieringen uitbouwen in Nederland?

Platform aanbieder

Onze opdrachtgever wil consumenten volledige transparantie bieden in de zoektocht naar passende risicodekking. Sluit dit idee goed genoeg aan bij wat verschillende klantgroepen willen en heeft de organisatie in huis wat nodig is om dit met voldoende financieel resultaat in de markt te zetten?

Fiom

Innovatie van dienstverlening rond Afstammingsvragen in samenspraak met de doelgroep. Het resultaat: 4 nieuwe proposities en een aangescherpte positionering voor de doelgroepen donorkinderen en volwassen geadopteerden.

Centraal Beheer

Met een multidisciplinair team Centraal Beheer op de kaart gezet als Financiële Dienstverlener in de markt. Door het ontwikkelen en implementeren van de propositie, inclusief de benodigde organisatie