Strategic Marketing & Innovation Consultant

Tithia  is een geboren en getogen Amsterdamse. En ondanks haar vele reiservaringen woont ze nog steeds het liefst in onze hoofdstad. Samen met haar vriend AJ heeft ze een leuk appartement op Zeeburgereiland.  Ze combineert haar Amsterdamse directheid met een natuurlijke charme en dat maakt dat zij op een prettige wijze het onbesproken bespreekbaar maakt en de bal op de stip durft te leggen. Dat kan soms even pijn doen, maar hiermee helpt zij haar klanten wel echt verder en stimuleert zij gewaagde keuzes te maken.

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: Sunrise - Norah Jones

Talenten

Ik vind uitdaging in het uitwerken van complexe strategische vraagstukken onder hoge tijdsdruk. Hieruit is gebleken dat ik conceptueel sterk ben een echte merkendenker. Ik ga voor resultaat zonder het klantbelang uit het oog te verliezen en beschik over een hands-on mentaliteit. Daarnaast weet ik met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen mensen aan mij te binden en ze in beweging te krijgen. Het liefst doe ik dit als aanvoerder van het team.

Opmerkelijkste klantervaring

Iedere wintersport weer vervloekte ik mijn skischoenen, koude voeten en geen gevoel meer in mijn tenen. Dus tijd voor nieuwe schoenen, maar hoe weet ik nou zeker dat ik bij deze schoenen geen last heb van de kou? Ik ben met deze vraag naar een wintersport speciaalzaak gegaan en daar hebben ze echt de tijd voor me genomen. Tot drie keer toe mijn voeten opgemeten, zodat ik zeker de juiste maat had. Mijn houding en niveau geanalyseerd en uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat het aan mijn relatief wat dikkere kuiten lag. Misschien niet de leukste uitkomst, maar wel heel fijn te weten wat nu de oorzaak van het probleem is. Ik ben zeker twee uur binnen geweest en ben met geschikte schoenen de deur uitgelopen. Toen bleek dat ik dat jaar toch niet op wintersport zou gaan, heb ik ze alsnog terug mogen brengen. Deze winter ga ik wel weer skiën en je begrijpt natuurlijk dat ik mijn skischoenen daar alsnog ga kopen.

Neem nu contact met mij op!

Cases

ING

Multidisciplinair team binnen ING opgeleid in de Lean Start Up-methode van MorningSun. Vanuit maximale toegevoegde waarde voor de klant samen drie onderscheidende proposities voor hypotheekklanten ontwikkeld.

NN

Begeleiding innovatieproces en fintech samenwerking voor ontwikkeling van vernieuwende propositie op het gebied van sparen. Resulterend in een app die helpt ongemerkt te sparen gebaseerd op het ritme van je leven.

UTZ

Ontwikkeling van marktstrategie in co-creatie door bundeling van kennis en kunde van UTZ en MorningSun. Resulterend in pragmatische en toekomstbestendige vervolgstappen.

Mazda

Vanuit klantbehoefte gedreven propositie ontwikkeling; geen gedoe en transparantie in onderhoudskosten. Resulterend in een all-in service propositie voor Mazda rijders.

Philips Lighting

Herinrichting van het lead management proces en het bijbehorende klantcontactmodel met als doel verbetering van de klanttevredenheid en betere benutting van het verkooppotentieel.

Alfam

De markt voor autoverkopen staat al enkele jaren onder druk waardoor dealer(holding)s zich met moeite staande weten te houden. Hoe kan Alpha Credit Nederland haar positie met betrekking tot autofinancieringen uitbouwen in Nederland?

Platform aanbieder

Onze opdrachtgever wil consumenten volledige transparantie bieden in de zoektocht naar passende risicodekking. Sluit dit idee goed genoeg aan bij wat verschillende klantgroepen willen en heeft de organisatie in huis wat nodig is om dit met voldoende financieel resultaat in de markt te zetten?

Fiom

Innovatie van dienstverlening rond Afstammingsvragen in samenspraak met de doelgroep. Het resultaat: 4 nieuwe proposities en een aangescherpte positionering voor de doelgroepen donorkinderen en volwassen geadopteerden.

Centraal Beheer

Met een multidisciplinair team Centraal Beheer op de kaart gezet als Financiële Dienstverlener in de markt. Door het ontwikkelen en implementeren van de propositie, inclusief de benodigde organisatie